ΧΟΡΗΓΟΣ

ΣΙΡΔΑΡΗΣ 6_1

Τα φροντιστήρια ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΡΔΑΡΗ δίνουν δυναμικά το παρόν και πρωτοπορούν στο χώρο της εκπαίδευσης περισσότερο από 30 χρόνια.

Διακρίνονται:

  • για τη στήριξη που προσφέρουν στους μαθητές τους και τις άριστες σχέσεις συνεργασίας με τους γονείς και κηδεμόνες.
  • για την άριστη κατάρτιση, την πολυετή εμπειρία, τη συγγραφική δραστηριότητα των καθηγητών τους.
  • για τα φροντιστηριακά συγγράμματα που παρέχουν σε όλα τα μαθήματα.
  • για τη διεξαγωγή ψυχομετρικών τεστ , την οργάνωση ημερίδων επαγγελματικού προσανατολισμού και την  ψυχολογική ενίσχυση των μαθητών τους από ομάδα ψυχολόγων.
  • για τις επιτυχίες και τις πρώτες θέσεις  των μαθητών τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

 

aspis

Η ΑΣΠΙΣ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1991 και εξειδικεύεται στην παραγωγή εργατικού ιματισμού και εισαγωγή μέσων ατομικής προστασίας εργαζομένων. Η εμπειρία της διοίκησης, η συνεργασία με παγκοσμίως αναγνωρισμένους οίκους στο safety και η τεχνογνωσία του προσωπικού, καθιστούν την ΑΣΠΙΣ ΕΛΛΑΣ ως μία από τις ηγέτιδες δυνάμεις στην Ελλάδα και στην περιοχή των Βαλκανίων στο χώρο του safety.

Αρχικά η εταιρεία ασχολήθηκε με την κατασκευή ρουχισμού προστασίας των εργαζομένων. Με την πάροδο όμως του χρόνου και προκειμένου η εταιρεία να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις των πελατών της, και τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της Ελληνικής νομοθεσίας για την υγιεινή και ασφάλεια, επέκτεινε την δραστηριότητα της και στις υπόλοιπες κατηγορίες των μέσω ατομικής προστασίας. 

Κεντρικό κατάστημα:
12ο χλμ Θεσσαλονίκης Έδεσσας, ΒΙ. ΠΕ. Σίνδου
Τ.Θ. 1135, Τ.Κ. 57022, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 722007, Fax. 2310 722686

 

ΤΟΙΧΟ2

Το Τοίχο Τοίχο είναι μεζεδοπωλείο (meze bar) στην Άνω πόλη της Θεσσαλονίκης στα κάστρα και στο πάρκο Πολυδώρου. Είναι ανοιχτό από το πρωί με τα καλύτερα χαρμάνια καφέ και τα πιο ποιοτικά αποστάγματα της Ελληνικής παραγωγής. Στην κουζίνα από το 2010 ο σεφ Γιάννης Κοκκαλίδης με Ελληνικές αλλά και διεθνείς μεζεδοσυνταγές. Ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ.

Διεύθυνση: Πολυδώρου 1 | Άνω Πόλη, τηλέφωνο: 231 024 5351

 

Γίνε υποστηρικτής