Blog

Ένα βήμα πιο κοντά…

Άνετο πέρασμα από τον Άγιο Αθανάσιο και ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο τα κορίτσια μας.

Με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και με μόλις οκτώ αθλήτριες εμφανίστηκε η HOOP στο κλειστό του Αγίου Αθανασίου αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να στερήσει από την ομάδα την όγδοη νίκη της στον Όμιλο Ανόδου.

Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής από την αρχή του παιχνιδιού και μόνο στο δεύτερο σετ τα λάθη της HOOP έδωσαν την ευκαιρία στα κορίτσια του Α.Ο.Κ., ο οποίος είχε επίσης απουσίες, να μείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν τη νίκη μέχρι το τέλος.

Τα σετ: 13 – 25, 21 – 25, 11 – 25

Διαιτητής: Σκορδίλης

Α.Ο.Ε.Α. HOOP (Στράτος Μπίλλης): Αθανασιάδη Αγγελική (λ), Ιακωβίδου Χριστίνα, Ιωάννου Δέσποινα, Μασούρα Πένη (Α), Μπισχινιώτη Νικολέτα, Ντουμάνι Αναστασία, Ντουμάνι Μαρίνα, Ουργαντζίδου Ναυσικά

 

Advertisements

Αυτός ήταν HOOP!

Το τοπικό αλλά και βαθμολογικό ντέρμπι εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο και κατέληξε σε μια εύκολη και εμφατική νίκη με 0 – 3 που ξαναφέρνει την ομάδα μόνη πρώτη.

Τα κορίτσια του HOOP έδειξαν από την αρχή ότι δεν ήταν διατεθειμένες να επιτρέψουν στον Πανελλήνιο ούτε να σκεφτεί να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Και φρόντισαν να το κάνουν με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο κερδίζοντας το πρώτο σετ με 9 – 25!

Στο δεύτερο σετ ο Πανελλήνιος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο HOOP πήρε από την αρχή μια διαφορά 3 – 5 πόντων που τη διατήρησε χωρίς δυσκολία μέχρι το τέλος φτάνοντας εύκολα στο 0 – 2.

Η ίδια εικόνα και στο τρίτο σετ, με την ομάδα μας να προηγείται με 0 – 10 και να δείχνει ότι θα τελειώσει το παιχνίδι το ίδιο εντυπωσιακά όπως το ξεκίνησε. Αυτό όμως ήταν που οδήγησε τις παίκτριές μας στο να χαλαρώσουν, να γίνουν λάθη σε υποδοχή και άμυνα και έτσι να δώσει την ευκαιρία στον Πανελλήνιο να αρχίσει σταδιακά να πλησιάζει στο σκορ να αποκτά ψυχολογία και τελικά να προηγείται με 24 – 23… Μπροστά στη διαφαινόμενη ολική ανατροπή,κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η ομάδα αντέδρασε και με τρεις συνεχόμενους πόντους έφτασε στο 24 – 26 και στην τελική νίκη.

Τα σετ: 9 – 25, 22 – 25, 24 – 26

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Α.

Α.Ο.Ε.Α. HOOP (Στράτος Μπίλλης): Αθανασιάδη Αγγελική, Βαρδοπούλου Λία (λ), Ιακωβίδου Χριστίνα, Ιωάννου Δέσποινα, Μασλαρινού Εύα, Μασούρα Πένη (Α), Μπισχινιώτη Νικολέτα, Ντουμάνι Αναστασία, Ντουμάνι Μαρίνα, Ουργαντζίδου Ναυσικά

 

Χάρισαν το προβάδισμα!

Τη χειρότερη εμφάνιση της χρονιάς κράτησαν για τα δύο τελευταία σετ του αγώνα κόντρα στην Ακαδημία ΔΕΚΑ τα κορίτσια του HOOP, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα και να χαρίσουν στους ανταγωνιστές τους το προβάδισμα που με κόπο είχαν κατακτήσει με το τέλος του πρώτου γύρου.

Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε ότι η ομάδα μας δεν ήταν σε καλή μέρα. Με πολλά χαμένα σερβίς, κακή υποδοχή και δυσκολία στο τελείωμα των επιθέσεων κατάφερνε να μένει κοντά στο σκορ λόγω των πολλών λαθών των νεαρών αθλητριών της ΔΕΚΑ, τα οποία όμως δεν ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στην ομάδα μας που βρέθηκε να χάνει τελικά το σετ με 23 – 25.

Στα δύο επόμενα σετ η βελτίωση της ομάδας σε επίθεση και άμυνα της έδωσαν τη δυνατότητα να φτάσει, έστω και δύσκολα, στη νίκη και να προηγηθεί με 2 – 1. Κι ενώ φαινόταν ότι με την ανατροπή του σκορ και την ψυχολογία υπέρ της η ομάδα θα έφτανε τελικά σε μια δύσκολη νίκη, στο τέταρτο σετ ήρθε η κατάρρευση. Με κακή υποδοχή, κακή άμυνα και μόλις 4/22 επιθέσεις μοιραία έχασε το σετ με 8 – 25, έφερε το παιχνίδι στο 2 – 2 και έδωσε στις αντιπάλους της τεράστια ψυχολογική ώθηση. Το αποτέλεσμα φάνηκε στο τάι μπρέικ όπου τα κορίτσια της ΔΕΚΑ μπήκαν δυνατά από τη  αρχή και προηγήθηκαν με 0 – 4 και 1 – 6 εκμεταλλευόμενες το ότι οι παίκτριές μας συνέχιζαν την ίδια τραγική εμφάνιση του 4ου σετ. Το τελικό 6 – 15 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά και μαζί και η ήττα εκτός προγράμματος για την ομάδα μας.

Τα σετ: 23 – 25, 25 – 20, 27 – 25, 8 – 25, 6 – 15

Διαιτητής: Σκορδίλης

Α.Ο.Ε.Α. HOOP (Στράτος Μπίλλης): Αθανασιάδη Αγγελική, Γαρέζου Ελένη, Δρίτσα Αγγελική (λ), Ιακωβίδου Χριστίνα, Ιωάννου Δέσποινα, Μασλαρινού Εύα, Μασούρα Πένη (Α), Ντουμάνι Αναστασία, Ντουμάνι Μαρίνα, Ουργαντζίδου Ναυσικά

Κακή αρχή!

Κακή αρχή για την ομάδα μας με την έναρξη του δεύτερου γύρου, αφού έχασε στο Άδενδρο με 3 – 1.

Πραγματοποιώντας μία εμφάνιση κάτω του μετρίου, με εξαίρεση το τρίτο σετ, ο HOOP δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών των ανταγωνιστών του. Παρ’ όλα αυτά παραμένει στην πρώτη θέση με τη διαφορά όμως από ΓΑΣ Ευκαρπίας και Πανελλήνιο να μειώνεται στον ένα βαθμό.

Το πρώτο σετ ήταν καθοριστικό για τη συνέχεια του αγώνα αφού η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, το γύρισε αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 25 – 23. Ο τρόπος που χάθηκε το σετ επηρέασε τις αθλήτριες του HOOP και έδωσε στον Γαλαξία την ψυχολογία που χρειαζόταν για να φτάσει σε μια εύκολη επικράτηση στο δεύτερο σετ με 25 – 15.

Μόνο στο τρίτο σετ τα κορίτσια μας προσπάθησαν να αντιδράσουν, μπήκαν δυνατά από την αρχή, έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και επικράτησαν εύκολα με 17 – 25.

Δυστυχώς η αντίδραση της ομάδας μας δεν είχε συνέχεια και οι κακή υποδοχή και τα πολλά λάθη στο τέταρτο σετ οδήγησαν τελικά στην ήττα.

Τα σετ: 25 – 23, 25 – 15, 17 – 25, 25 – 20

Διαιτητής: Τοσουνίδης

Α.Ο.Ε.Α. HOOP (Στράτος Μπίλλης): Αθανασιάδη Αγγελική, Δρίτσα Αγγελική (λ), Ιακωβίδου Χριστίνα, Ιωάννου Δέσποινα, Μασλαρινού Εύα, Μασούρα Πένη (Α), Μπισχινιώτη Νικολέτα, Ντουμάνι Αναστασία (Α), Ντουμάνι Μαρίνα, Ουργαντζίδου Ναυσικά

Μόνες πρώτες!

Σαν άνεμος πέρασε από την Περαία η ομάδα μας, επικρατώντας σχετικά εύκολα του Ζέφυρου με 1 – 3.

Δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι παίκτριες του HOOP και έδειξαν ότι ήταν αποφασισμένες να μην δώσουν κανένα περιθώριο στον Ζέφυρο να διεκδικήσει κάτι. Με δυνατό σερβίς, καλή υποδοχή και πολύ καλά τελειώματα στην επίθεση κυριάρχησαν και προηγήθηκαν με 13 – 20. Κι ενώ φαινόταν ότι ο HOOP πηγαίνει προς μια άνετη επικράτηση, όλα άλλαξαν. Ο Ζέφυρος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την χαλάρωση των παικτριών μας και κατάφερε να γυρίσει το σετ και να το κερδίσει με 26 – 24!

Ο τρόπος που χάθηκε το πρώτο σετ ήταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα για να επανέλθει, να παίξει καλό βόλεϊ και από κει και πέρα να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα και να φτάσει στην τελική επικράτηση που την φέρνει μόνη πρώτη στην κορυφή του Ομίλου Ανόδου.

Τα σετ: 26 – 24, 18 – 25, 21 – 25, 18 – 25

Διαιτητής: Δημητρίου

Α.Ο.Ε.Α. HOOP (Στράτος Μπίλλης): Αθανασιάδη Αγγελική, Δρίτσα Αγγελική (λ), Ιακωβίδου Χριστίνα, Ιωάννου Δέσποινα, Μασλαρινού Εύα, Μασούρα Πένη (Α), Μπισχινιώτη Νικολέτα, Ντουμάνι Αναστασία (Α), Ντουμάνι Μαρίνα, Ουργαντζίδου Ναυσικά